PARTEKA ble etablert i 2015 i samarbeid med en eiendomsutvikler i Norge. 80 % av våre produkter eksporteres, i hovedsak til Norge og Sverige men også til andre europeiske land. Vi har svært kompetente ingeniører med lang erfaring med standarder og byggeskikk i det Europeiske markedet.

Vårt produksjonsanlegg har et areal på 2500 kvm og ligger nær hovedstaden Vilnius.

Slik jobber vi:
Arkitekt tegning sendes våre bygningsingeniører som utarbeider produksjonstegninger, minimerer kuldebroer og optimerer isoleringen. Tegninger produseres i vår programvare med eksakte materialmengder som gjør at uforutsette kostnader unngås. Den ferdige produksjonstegningen sendes til produksjon der produksjonssjef og hans team gjennomgår prosjektet til minste detalj. Selve produksjonen er i lokaler med kontinuerlig kontroll av fuktighet og temperatur. Kun de beste materialer fra anerkjente leverandører benyttes. I Litauen kan vi trevirke.

Alle vinduer, dører, ventilasjonanlegg og oppvarmingsmetode blir valgt etter gjeldende lands standarder. Dette sikrer at huset alltid tilsvarer klasse A (TEK10). Dette dokumenteres ved at minimum varmeisolasjon av gulv er 0,15 W/m2K, yttervegger 0,18 W/m2K, tak 0,13 W/m2K og dører og vinduer 1,2 W/m2K.

De ferdige bygningselementene blir trygt transportert fra Litauen og leveres godt emballert til byggeplassen. Selve monteringen tar som regel bare noen få dager av våre team – noe avhengig av omfanget av prosjektet og hvor klargjort byggeplassen er.

Kontakt

Navn

E-post

Beskjed

Sikkerhetskode

Kontor
Parteka AS
Org. nr.: 918 520 910
Adresse: Kvitsøygata 30, 4014 Stavanger, Norge
E-post: ​info@parteka.no
Tel.:
+47 950 999 95
Hovedkontor
Parteka UAB
Org. nr.: 303 230 461
Adresse: Pramones g. 97 LT-11115, Vilnius, Litauen